Nyheter & artiklar inom
digital marknadsföring

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du det allra senaste
om digital marknadsföring rakt i din inkorg!

  Hem / Artiklar / Google Ads

  Google Ads

  Börja annonser med Google Ads och skapa videokampanjer på YouTube
  2
  minuters läsning

  Checka in Googles nya SGE (Search Generative Experience), en AI-drivna sökhistoria som totalt transformerar digital sökning och SEO. Häng med och få koll på hur det påverkar webbinnehåll, mobilanvändarvänlighet och säkerhet. För att gräva djupare i SGE och dess inverkan på sökoptimering, checka hela blogginlägget.

  Det nya kampanjformatet i Google Ads - Demand Gen.
  2
  minuters läsning

  Adfreak är en av de utvalda betatestarna för Googles nya kampanjformat Demand Gen, som är en förbättring av Discovery Ads. Med Demand Gen får du både bild- och videokonsumtion samt direkt åtkomst till plattformar som YouTube Shorts, Gmail och Discover. Det här är perfekt för företag som fokuserar på sociala medier. Med hjälp av artificiell intelligens och maskininlärning skapar Demand Gen målinriktade annonser och når ut till potentiella kunder som liknar din befintliga publik. På så sätt blir det enklare och mer effektivt att marknadsföra och stimulera ekonomisk aktivitet.

  Full funnel strategy via Google Ads
  4
  minuters läsning

  Antonio påpekar att många inte utnyttjar Google Ads till fullo. Han jämför det med att köra en Ferrari i första växeln. Kundresan är inte längre en enkel sträcka, utan snarare en spännande väg med flera olika kanaler. För att effektivt nå sin målgrupp här, bör man använda en kombination av olika verktyg inom Google Ads - inte bara sökannonser. Det innefattar animerade annonser, videoreklam och HTML5-annonser. Dessutom är det avgörande att följa upp på de potentiella kunder som redan har visat intresse, för att öka chansen att nå dem igen. Genom att använda Google Ads på ett mer komplett sätt kan företag skapa en effektiv strategi som täcker hela köpprocessen och når sina kunder på bästa sätt.

  Google Ads PPC, digital annonsering
  5
  minuters läsning

  Google Ads är som en digital motorväg som förbinder ditt företag med de rätta kunderna vid exakt rätt tidpunkt. Tänk dig en värld där varje klick ger dig möjlighet att skapa starka kundrelationer. Med Google Ads kan du navigera runt i den spännande världen av digital annonsering med precision, nå din målgrupp på ett effektivt sätt och omvandla sökningar till framgångsrika affärsmöjligheter. Det här handlar inte bara om annonsering - det handlar om konsten att synas där och när det verkligen spelar roll.

  Redo för tillväxt?


  Här kommer några förslag på företag som kan få bra resultat med oss:

  E-handel eller ett tjänsteföretag.

  Befintligt företag och vill ta er verksamhet till nya nivåer online.

  Nytt företag och behöver en skräddarsydd strategi.

  Behöver förändring och förbättring av er befintliga marknadsföring.

  Letar efter en långsiktig, strategisk digital partner.

  Låter detta som er? Skriv då några rader och låt oss återkomma inom kort!

  Antonio-Markovic Specialist på digital marknadsföring


  Antonio Markovic
  Digital Marketing Engineer
  010-641 24 14
  antonio@adfreak.se

  Kontaktformulär