Artiklar

SGE - Googles nya sökresultat

SEO

2
minuters läsning

Checka in Googles nya SGE (Search Generative Experience), en AI-drivna sökhistoria som totalt transformerar digital sökning och SEO. Häng med och få koll på hur det påverkar webbinnehåll, mobilanvändarvänlighet och säkerhet. För att gräva djupare i SGE och dess inverkan på sökoptimering, checka hela blogginlägget.

SEO är en viktig grundpelar inom digital marknadsföring

SEO

4
minuters läsning

Lär dig grunderna i SEO (sökmotoroptimering) och hur viktigt det är för att synas på webben. Vi kommer att utforska både On-Page och Off-Page SEO, inklusive optimering av innehåll, nyckelord, SEO-skrivande, länkbyggande och rollen för sociala medier. Dessutom kommer vi att presentera EEAT (Experience, Expertise, Authority, Trust) som en viktig strategi för att förbättra din webbplats rankning. Förstå vikten av att ha en användarvänlig webbsida och hur SEO kan öka trafiken och försäljningen. Få insikter om hur tålamod och konsekvent arbete med SEO-strategier leder till långsiktig framgång online. Du hittar mer detaljer i hela blogginlägget.

google tag manager server-side tracking
3
minuters läsning

Upptäck fördelarna med server-side tracking för digital marknadsföring. Lär dig hur denna teknik förbättrar webbsidans prestanda, datakvalitet och konverteringsspårning, samtidigt som den skyddar dina data. Det här är verkligen ett oumbärligt verktyg för marknadsförare som vill optimera sin digitala strategi och få djupare insikter i kundbeteenden. För mer detaljer, läs hela blogginlägget.

Meta ads, social media annonsering, Facebook och instagram annonser
3
minuters läsning

Adfreak är stolt att presentera vår nya tjänst: Meta Ads. Det är en revolution inom digital marknadsföring, vet du. Med hjälp av denna tjänst anpassar vi oss till de ständigt föränderliga onlinebeteendena och tar vara på sociala mediers kraft för att nå och engagera vår målgrupp. Med Meta Ads skapar vi freaking underhållande, riktade annonser för att driva trafik och fördjupa våra kundrelationer. Missa inte chansen att upptäcka hur Meta Ads kan förändra spelet för din digitala trams och häng med oss på denna awesome resa.

Det nya kampanjformatet i Google Ads - Demand Gen.
2
minuters läsning

Adfreak är en av de utvalda betatestarna för Googles nya kampanjformat Demand Gen, som är en förbättring av Discovery Ads. Med Demand Gen får du både bild- och videokonsumtion samt direkt åtkomst till plattformar som YouTube Shorts, Gmail och Discover. Det här är perfekt för företag som fokuserar på sociala medier. Med hjälp av artificiell intelligens och maskininlärning skapar Demand Gen målinriktade annonser och når ut till potentiella kunder som liknar din befintliga publik. På så sätt blir det enklare och mer effektivt att marknadsföra och stimulera ekonomisk aktivitet.

12
Redo för tillväxt?


Här kommer några förslag på företag som kan få bra resultat med oss:

E-handel eller ett tjänsteföretag.

Befintligt företag och vill ta er verksamhet till nya nivåer online.

Nytt företag och behöver en skräddarsydd strategi.

Behöver förändring och förbättring av er befintliga marknadsföring.

Letar efter en långsiktig, strategisk digital partner.

Låter detta som er? Skriv då några rader och låt oss återkomma inom kort!


Antonio Markovic
Digital Marknadsföringskonsult
010-641 24 14
antonio@adfreak.se

Kontaktformulär