”Be creative in a data-driven world”

Digitala marknadsföringsingenjörer.
Utformar avancerade marknadsföringstrattar med skräddarsydda budskap.
Kombinerar kreativitet med datadrivna strategier.
Mäter webbplatser med fokus på integritet och dataskydd.

Antonio-Markovic Specialist på digital marknadsföring

Antonio Markovic

Founder – Adfreak AB

antonio@adfreak.se
+46707972358

Lorinda Brljevic

Digital Marketing Coordinator

lorinda@adfreak.se

Historia

Historien börjar för cirka 12 år sedan, när Antonio Markovic, grundaren av Adfreak, tog sina första steg in i mediebranschen.
På den tiden var han djupt nedsänkt i den spännande världen av mobilannonsering. Snabbt fascinerades han av marknadsföring på sökmotorer – en magisk korsning mellan teknik och psykologi – som tilltalade både hans analytiska sinnelag och hans kreativa själ.

Antonio bytte sedan bana och skapade sin egen e-handelsplattform, där han började utforska och fördjupa sig i digital annonsering. Hans framgångar gick inte obemärkt förbi. Fler och fler företag började vända sig till honom för råd och hjälp. Det var här Antonio upptäckte det som skulle bli hans verkliga passion: att använda sina kunskaper och färdigheter för att hjälpa andra att blomstra.

Så föddes Adfreak. Vi är frukten av Antonios passion, hans årtionde av erfarenhet, och hans osvikliga engagemang för att förstå varje krök och vrå av det digitala landskapet. Vi är en samlingsplats för de som vill förstå och använda den ständigt föränderliga teknologin för att göra deras affärer framgångsrika. Vår passion för det digitala landskapet är obetvivlad. Det driver oss att ständigt utbilda oss, utforska nya tekniker och metoder, och aldrig sitta still.
Varje dag är en ny dag att lära, att växa, att överraska och att överträffa. Och vi vill ta dig med oss på den resan.

Så välkommen till Adfreak, där vi förvandlar vår passion för digital marknadsföring till din framgång. Låt oss skriva nästa kapitel i din historia tillsammans.

Kontakta oss

Vänligen fyll i formuläret så återkommer vi inom kort!