Hem / Artiklar / Digitala nyheter / Hiltons Full-Funnel Framgång

Hiltons Full-Funnel Framgång

Hilton och iProspects framgångar illustrerar den betydande effekten som rätt digitala marknadsföringsstrategier kan ha. Genom att fokusera på kundresan och nyttja rätt plattformar på rätt

Idag tar vi en titt på hur Hilton och iProspect skapade väsentliga resultat med en full-funnel strategi.

Hur lyckades Hilton och iProspect att skapa en framgångsrik full-funnel strategi?

Full-funnel strategin innebär att varje steg i kundens resa är viktig, från att skapa medvetenhet till att överväga bokning till slutlig konvertering. Hilton och iProspect lanserade ”It Matters Where You Stay” kampanjen och ”For The Stay” plattformen på basis av denna insikt. Med tanke på det förändrade konsumentbeteendet, betonade de att boendet kan göra eller bryta en resa, vilket framhölls i deras annons [”For The Stay”].

Video och Sök: Viktiga Komponenter i Hilton och iProspects Strategi

Videon var central i Hilton och iProspect’s strategi. Med insikten om att över 60% av deras publik vänder sig till YouTube varje vecka, fokuserade de på att skapa rätt innehåll för rätt publik. Google’s AI och olika riktningstekniker spelade en avgörande roll. Dessutom använde de sök på ett unikt sätt för att inte bara konvertera men även för att öka övervägandet och intensiteten. Således ledde videon till en ökad volym av sökningar. Resultaten var fenomenala och de upplevde en uppgång i medvetenheten, övervägandet, intensiteten och bokningarna.

  1. Human insight: Hilton och iProspect fokuserade på att insikter är kraftfulla och belyser att boendet kan göra eller bryta en upplevelse.
    annons.
  2. Videocentrisk strategi: De använde video som en primär resurs för att nå ut till sin publik och skapa engagemang
    annons.
  3. Optimerad sökmotorstrategi: De använde sök på ett unikt sätt för att inte bara konvertera utan även öka övervägandet och intensiteten.
    annons.

Slutsats

Sammanfattningsvis visar Hilton och iProspects sätt att använda full-funnel strategin att varje steg i kundresan räknas. Genom att använda video för att nå ut och engagera sin publik samt en unik sökstrategi, har de uppnått fantastiska resultat.

Få hjälp med Digital strategi