Hem / Artiklar / Digitala nyheter / Favoritlistan 2023: De bästa Chrome-tilläggen för ökad produktivitet

Favoritlistan 2023: De bästa Chrome-tilläggen för ökad produktivitet

Hej Adfreak-läsare, det är hög tid för en återblick på 2023 års bästa Chrome-tillägg!

Hur har Chrome-tillägg från 2023 förbättrat vår produktivitet och webbupplevelse?

År 2023 fortsatte utvecklare att imponera med sin kreativitet när det gäller Chrome-tillägg. De skapade tillägg för allt från att förbättra produktivitet till att göra internet mer tillgängligt för alla, och det var sannerligen ingen undantag. Låt oss ta en närmare titt på några av de Chrome-tillägg som stack ut mest och som blev våra favoriter.

AI-driven produktivitet på ett nytt nivå

När livet och arbetsdagarna blir allt mer hektiska kan AI-drivna Chrome-tillägg vara räddningen för att kunna hinna med mer på mindre tid. Ett av dessa är Scribe, som använder AI för att dokumentera dina arbetsflöden och skapa tydliga steg-för-steg-manualer som gör det lätt att utbilda kollegor. DeepL Translate hjälper dig omedelbart att översätta webbsidor för att snabbt överkomma språkliga hinder, medan QuillBot låter dig skriva och svara på e-post med några få musklick.

Möten blir enklare och mer inkluderande

Ingen behöver längre stressa över att anteckna under teammöten. Med Transkriptor, ett tillägg som automatiskt omvandlar ljud till text, kan alla fokusera på diskussionen. Det hanterar över hundra olika språk vilket gör det lätt att dela anteckningar med internationella kollegor, och bidrar till en mer inkluderande arbetsplats.

Fler tillgänglighetsverktyg och spel på webben

År 2023 bidrog fler tillägg till en mer tillgänglig och inkluderande websurfande upplevelse. Speechify och Bonjourr är exempel på detta. Speechify är ett text-till-tal-tillägg som läser upp artiklar, e-post och PDF-filer med naturliga röster och accenter, medan Bonjourr håller din hemskärm ren och vacker, helt fri från distraktioner. För den som behöver en liten paus finns det nu både Boxel 3D, ett plattformsspel som utmanar dig att skapa egna nivåer, och BTRoblox, som förbättrar webbspelets sida med flera nya funktioner.

Slutsats

År 2023 har varit ett år fullt av innovation och förbättringar när det gäller Chrome-tillägg. De har underlättat vår vardag, förbättrat vår effektivitet och bidragit till att skapa en mer inkluderande webbupplevelse. Oavsett om det handlar om att översätta sidor, skapa steg-för-steg-manualer för arbetsflödet eller omvandla mötesljud till text – det finns ett Chrome-tillägg för nästan allt. Och med detta i åtanke, är vi spända på att se vad 2024 har att erbjuda!