Hem / Artiklar / AI / Generativ AI Stärker Performance Max-prestanda

Generativ AI Stärker Performance Max-prestanda

Performance Max, Googles Ads AI-drivna kampanjplattform, skapar ständigt nya möjligheter och transformeras ständigt för att hålla marknadsförare i takt med konsumenternas föränderliga beteenden och trender.

Hur hjälper generativ AI Performance Max att förbättra sin skalbarhet och prestanda?

Performance Max utnyttjar den generativa AI för att producera text och bildtillgångar. Med bara några klick kan annonsörer nu generera nya tillgångar som hjälper till att rikta sig till kunder över hela Googles prestandalager och format. Systemet föreslår och skapar rubriker, beskrivningar och bilder för att skala upp och bygga högkvalitativa tillgångar som driver prestanda.

performance max icon logo

Styrkan i generativ AI för Performance Max

Genom en balans av AI och mänsklig expertis genererar Performance Max tillgångar som hjälper till att kontakt med kunder över alla Googles olika annonsformat och lager. Den AI-drivna tekniken ligger grund för företagens kreativa idéer, vilket möjliggör experiment med nya typer av bilder och meddelanden.

  1. Prestandastyrning: Med generativ AI kan du snabbt testa nya kreativa koncept och bygga på dina befintliga tillgångar.
  2. Skapande av tillgångar: För företag med begränsade kreativa resurser ger den generativa AI:n liv åt din kreativa vision. Du kan generera högkvalitativa tillgångar på några sekunder för att bygga ditt kampanjkapital från grunden.
  3. Säker och transparent användning: Alla bilder som skapas med generativ AI, kommer att vara märkta som sådana. Googles SynthID används för att osynligt vattenmärka dessa bilder, och metadata kommer att ange om bilden genererades av AI.
  4. Bildredigering: AI-driven bildredigering gör att du kan prova variationer av befintliga och genererade bilder.
  5. Genererade tillgångar och policyn: Varje annons som skapats med genererade tillgångar granskas under befintliga Ads-policy innan den går live.

Som vi ser det, ger den generativa AI i Performance Max en ovärderlig fördel. Med möjligheter att snabbt generera nya bilder, rubriker och beskrivningar, ger det annonsörer flexibilitet och fart till deras kreativa process. För oss på Adfreak kommer det att leda till större möjligheter att testa och optimera våra kreativa koncept och tillhandahålla överlägsna resultat på tvärs av alla marknadsföringskanaler på Google.

Sammanfattning

Att utnyttja kraften i generativ AI kommer att förändra hur vi marknadsför och engagerar oss med vår publik. Performance Max erbjuder en unik och potent plattform som möjliggör snabb skapande och skalning av high-performing tillgångar över alla Google Ads inventarier. Med kontinuerliga förbättringar och innovativa funktionaliteter kommer Performance Max fortsatta att vara en integrerad komponent i Adfreaks digitala marknadsföringsstrategi.

Vill du veta mer om Performance Max och hur detta smarta kampanjformat kan hjälpa dig? Kontakta oss